Tuesday, May 27, 2008

Layan.....


Umur yang aku ingin kembali dan kenapa???



nak tau ke??

jawapanya semasa aku berumur 16 tahun.

waktu tu aku masih muda dan amat terkenal di sekolah terutamanya dikalangan pelajar-pelajar perempuan..

hahahaha....

kira '
HOT' jugak la aku time tu..




"sudah ku jawap ad3ck"










26 comments:

ad3ck said...

setakat neh da 2 org nak pi blk umoq 16. walaupong ko hot mase tuh, tp ko kene igt spm lagi setahun ehehehe

Anonymous said...

hmm...
suke ye...

hot jugak awk ni dulu...
pelik? klu btul 7 sebab tu, x kan awk hot?
slalunya pempuan x suke, nk jd kawan pun kureng ckit le..
hehehe...

nape?
dulu '7 sebab kenapa korang tak nak aku jadi kekasih korang' x ade ye dlm diri awk?
????


ni kire sy tag awk tau!

bagi 5 dah la...

ok...
gd luck..

nicegirlz

Puteri Cahaya said...

salam singgah...
trma ksh krn sudi link
blog pu3...

herm, pu3 nak kongsi jg ler topik ni...pu3 klu blh nak blk umo 10-15, wktu tu pu3 mmg dikenali sgt... dgn keaktifan dlm sekolah... wktu skolah rendah, x pnah out dr best student (top 10). sekolah mnengah dgn taekwondo.. dr ctu ler dah mula pandai main cinta... huh, benci wktu tu.. skang ni dh jd mak bdak... x leh nak njoy...

Nurul Mardhiah said...

kira 'HOT' jugak la aku time tu..

(uh uh uh)

**

aku balik p umoq 2 tahun sebab makan ade orang suap, berak ade orang basuh, tidur ade orang tepuk bontot, bila nangis ada orang dokong.

huhu

Back_to_Basic said...

salam...biasa la age tu,honeymoon time...tp ble time spm,mentekedarah gak kan....ghe...mesti ramai awek yg prust kalo ngko ada awek time tu.....hu3....

amer zaman said...

aku suka 14 tahun
sebab masa tu aku tingkatan 2

chop2..

aku nak pergi darjah 6 nagn darjah 4 boleh?

waniz... said...

HOT..???wah2..hehehe...Hot n spicy ek..??hehhe...hurmm..kte nk form4 n form 5..sbb time tu famous sgt..hehehe...and ad kwn yg best2..ehhehe,,

miss_tree said...

ada baca tag nih kat blog kawan.
dia pun nak balik ke umur 16 tahun.

kalau lah diberi pilihan, miss_tree pun nak blk ke umur 16..
form 4. honeymoon year..
perghhhh..tahun yang paling kencang dalam kehidupan di asrama..
hihihihihihi..

Miss LaraLady said...

Ceh!
Kambing tak mandi pon HOT ka?

AzizulHafiz said...

ad3ck..... hahahaha.. sbb 2 spm aku cukup2 makan...



nicegirlz... hahahahaha... ape kate awk yg jawap dulu tag 2.. ;p



Puteri Cahaya.... hahahaha... sape kate x leh enjoi?? enjoi je la.. ajak suami sekali.. hehehehe.. ;p



nurul mardhiah.... hahahaha.. betul2.. time 2 pun asik kene buli dgn abg dgn kakak.. hahahaha...




back to basic..... hahahaha... agak la.. siap ada yg terjun bangunan.. (ni aku tipu) hahahahaha...




amerzaman@tuan presiden.... hahahahaha... semua ko nak.. tamak betul la ko ni... hahahahaha...




waniz....kira hot jugak la awk ye.. hehehehe.. ;)




miss tree.. betul2... gembira je time 2.. hehehe.



miss laralady... hahahahaha... mak kamben mane tahu... hahahahaha... ;p

-jeles la 2 aku hot-

nicegirlz said...

oo..kene jwap dulu ye..
ok la,nnt sy try..

bella@isabelle said...

hot??

agk2 de x cam hot fm..lebih hangat dr biaser..hehe..

mastikus said...

aku mau pulang ke umur 15. aku mahu mengambil kembali tawaran menjadi penari kebudayaan. wuaa..kenapalah aku tolak

coffeeHolic said...

azizulhafiz- jemput ke laman saya
kamoo boleh menonton tenggiri di laman saya

Back_to_Basic said...

wah3,sampai terjun bangunan ek...xde ke yg gantung diri sb xdapat buat jadik pakwe...ke3

AzizulHafiz said...

nicegirlz.. ;)



bella@isabelle.... hahaha.. lagi hot dari hot f.m...




mastikus... ruginya.. 2 la nape tolak dulu??



coffeeholic.... ok...



back to basic.... hahahahaha... biarlah rasia.. ;p

Ahli Jiwa said...

hurm, aku mesti la 13.

nak start all over dan mahu jadi manusia.

its not that dulu aku binatang.

cume kurang kemanusiaan.

AzizulHafiz said...

13thn.. time 2 aku masih ingus2 lagi.. hahahahaha..

coffeeHolic said...

wah2 ade peniti paling istimewa lah
ehem ehem ehem

amscreamo said...

aku kalo blok umo 16, aku nak stay kat jepun lagi.aku taknak blk m'sia.

AzizulHafiz said...

coffeeholic... hehehehe.. ehem...




am...... hahahahaha... jepung?? yeye je ko ni...

aRmaDa UnGu said...

nk blk ke umur 12 tahun..
time tu klu suke kat mne2 laki pon xpe..
sbb budak2 lg...
ngahahaha~

AzizulHafiz said...

12 thn?? hahahaha... time 2 main guli lg... hahahaha...

~farah said...

hot la sangat!

ShAhaZri said...

wahaha.. kira kamu ni mengancam ketika berumur 16 tahun.. wooo..

gaffertape said...

hot ke kau ne hahahahahahaa,apa apahal pun cam nak promot stesen radia lebih hangat daripada biasa jeef