Friday, June 6, 2008

Bermakna






baru aku tau erti kegagalan.......







"aku tau.."

25 comments:

Miss LaraLady said...

Biarkan kegagalan itu berlalu.
Pandang ke hadapan. banyak lagi perlu kau lalui.
Gagal tak bererti akan gagal lagi.
Kau sepatutnya gembira sbb kau berjaya dapat 6A's..
(Hahaha biar semua org tahu)

coffeeHolic said...

gagal itu cuma satu ujian

waniz... said...

btol ckp miss laralady..ggal skali..x smstinye ggal slamenye...next time do ur best k...

Nurul Mardhiah said...
This comment has been removed by the author.
Ahli Jiwa said...

tabah zul,
tabah.

aku pun ade gagal la.

tp mungkin hukuman Tuhan?

utk org jahat dan nakal seperti aku?

hurmm..

ataupun ade sesuatu yg Dia nak tunjuk?

apepun, ade hikmah kan.

Tabah Zul,
tabah.

Kuat Hann,
kuat.

Ahli Jiwa said...

hurmm by the way zul, kalo kaw jadi aku, kaw pasti akan lebih bersyukur..

nicegirlz said...

apa yg kwn2 awk comment tu mmg semuanya betul...

tp...bg sy..

jgn diulangi perkara yg sama...

dengar klau ade yg memberi nasihat...

jgn anggap itu sbg 'bebelan' kosong dr org yg syg sgt kat awk...

semua nye utk kebaikan awk juge...

AzizulHafiz said...

Miss LaraLady.... hahahaha... ku akan terus usaha..



coffeeholic..... betul...



waniz.... ok.. tq atas kata-kata semangat awk 2..


nurul mardhiah..... hahahahahaha... biarlah rahsia...



ahli jiwa...... kita serupa... aku pun berharap begitu juga... kenapa?? ada cita best ka??



nicegirlz....... time kasih nicegirlz.... awk la semangat saya..


"time kasih kawan ku!!"

Nurul Mardhiah said...
This comment has been removed by the author.
ad3ck said...

yang ku nampak dlm gambo tuh signboard rumah tumpangan ehehe

butaseni said...

panjat lagi samapi atas.

AzizulHafiz said...

Nurul Mardhiah.... hehehehe.. ;p


ad3ck... hahaha.. biasa pergi ka?? ;p


butaseni.. dah ku cuba bro.. tp gayat.. hehe.. ;p

Puteri Cahaya said...

tak nak lah gelap2... takut!!

ShAhaZri said...

orang yang berjaya adalah orang yang pernah gagal..

*SiRibenMerah said...

gagal hanyalah satu subjek..
tapi bukan markah kehidupan..
gagal sekali bukan bererti gagal selama2 nya..

semoga gagal untuk kejayaan.. =)

amer zaman said...

dalam filem batman begins...
masa batman aka bruce wayne kecik2..
dia jatuh dalam perigi buta..banyak kelawar...

pastu bapak dia angkat dia..

bapak dia cakap,

bruce, kenapa kita jatuh..?

.....

sebab untuk bangun balas bapak dia.

skang lihat macam mana batman skang, bukan stakat joker dibunuh di dalam filem,malah pelakon watak joker pun meninggal..

erm..hehee(lama tak menulis,gian)

pandagumuk said...

sun will be shine again (:

coffeeHolic said...

bila kita gagal,
kita sedar salah kita.
Tuhan saja nak uji kita.
sebab kita terpilih antara org yang DIA sayang.

artsoul said...

dont give up...

salam perkenalan...

John Melawi. said...

jangan begitu abang zul.

hehe.

gagal sekali bukan untuk gagal sekali lagi.

tapi gagal dua kali pun bukan untuk gagal selamanya.

jadiny kegagalan itu sebenarnya kemenangan kesedaran dalam diri kita. insyaAllah kalau sedar.

haha

maPieCeoFarT said...

gagal itu tangga...
yang nanti kau pijak ke menara jaya... so, even if it takes a thousand steps to get there, u have to be strong with failures...

**adeh... bermotivasi abis... padahal ia untuk aku jugak, sbb aku pun 'kandas' kali ni... hukss...

p/s: gagal pekebendenye dah dapat 6A's...???

broken_nigina said...

tak gagal tak rock la.

ratnakesuma said...

no comment.....

Bahasa_jiwa said...

semua org pernah gagal.

tak terkecuali aku.

Apizolla said...

kegagalan adalah 1 proses yg ko kena lalu kalo mau berjaya...

trust me on this frenn